Apa perasaan korang?

Apa perasaan korang bila tengok gambar ni?

Kelakar?
Simpati?
Comel?
Kagum?
Jijik?

Aku copy gambar ni dari Fanpage Facebook Zizan Raja Lawak... ayat yang ditulis adalah 

"Dalam banyak-banyak susu segar yang dijual di pasaran, tak boleh nak lawan susu segar yang budak ni minum. Ini betul-betul segar dari ladang!! LOL!"

Komen2 kat bawah gambar tu pulak semue tergelak2 dgn budak ni sbb minum direct dari lembu... tapi bagi aku plak, aku tak rase gambar ni kelakar... aku rasa simpati ade la... kesian dengan budak ni... kalau die tak lapar takkan die nak tadah mulut die kat puting lembu tu... aku memang sedih bila tengok gambar ni... tak dapat nak bayangkan kalau Akiff lapar dan sanggup minum susu macam ni... tapi diorang boleh pulak gelak2... adehhh...


(Auto publish : Sedang terbang ke Kota Kinabalu atas urusan kerja.. waaaa... harap2 selamat semuanya..)