Antara korunk yang ohsemmm...

Sehingga entry ni ditulis dah ada 45 penyertaan untuk GA birthday Akiff ni... terima kasih semua yang support GA aku ni... terharu aku baca ucapan yang korunk buat...

Aku tak mintak pun buat ucapan yang sangat kreatif macam yang korunk buat ni... tapi aku sangat berterima kasih sebab inisiatif kurunk buat aneka ucapan untuk akiff sangat mengharukan aku... aku yakin nnti akiff akan baca smua ucapan ni... dan sementara akiff nak pandai baca semua ni... nnti aku akan sampaikan semua ucapan korang kat Akiff... aku akan bacakan 1 per 1 kat Akiff nnti... TQ TQ... TQ semue...

Hmm... aku dah tengok setiap satu entry yang korunk buat... rasa bersalah pulak bila ada ucapan yang super power tapi tak terpilih nnti... rasa macam nak bagi jer t-shirt kat semue yang menyertai GA ni tapi sorry sbb aku tak cukup fulus nak bagi kat semue...

Nah.. aku nak share beberapa kad ucapan yang menarik untuk korunk tgk... ni bukan pemenang lagi k... aku juz pick secara random...


Alahai... kreatifnyer buat kad ucapan untuk Akiff...

Huhuhu... siap ade kek name Akiff... kalau Akiff dpt kek ni mesti die suke...

Antara animasi ucapan untuk Akiff yang sangat ohsemmm...

Ni pulak antara kad ucapan yang sangat bermakna untuk Akiff...

Dan ni pulak salah satu ucapan yang menyentuh perasaan aku... indah sungguh puisi ni... TQ

Yang nak joint GA ni boleh klik banner kat bawah ni...

Hadiahnya seperti yang gua bagi tau sebelum ni... t-shirt I Love Blogging special edition design aku sendiri khas untuk korunk... takde jual kat mana2...


Labels: ,