Alahai kesian Abby Abadi

Semalam kecoh pasal tweet Abby Abadi yg memerli Tun Dr. Mahathir... tengok print screen kat bawah ni...


Aku tak ambik port sangat psal ni sebenarnya... cuma ada la baca skit2... ehhh... kata tadi tak ambik port kan... wakaka...

Mule2 aku baca tweet die memang aku fkir dah... minah ni memang sajer cari publisiti... mau kena kutuk balik ni...

Tapi tadi aku terbace plak citer yg tweet kutuk Tun Dr. Mahathir tu datangnya dari akaun fake Abby Abadi... gambar profile mmg muke die tapi atas nama Mencari Upah RM3000. Hmmm... ape la diorang ni... suke sangat nak melaga2kan orang...

Ramai dah tahu track rekod Abby Abadi memang jenis mulut longkang skit... kadang2 ckp jenis takyah nak fkir... main lepas jer... sebab tu orang ambk kesempatan buat tweet palsu mcm tu sbb orang akan mudah percaya tweet tu datang dari die...

Alahai manusia yg suka buat fitnah dan memecahbelahkan orang tu... tolong la insaf... kesian Abby Abadi dok kena fire bertubi2 dengan orang pasal tweet palsu tu... tak pasal2 die dok kutip pahala free... dan tak pasal2 kow dok mengumpul dosa atas makian orang kat die... takde kejer btul laa...

Labels: