Masalah DSLR

Dulu masa mula2 beli DSLR ni... kehulu kehilir gua usung bendalah ni... g shoping complex pun gua bawak...  gambar tiang pun ambik...

Dulu masa DSLR tengah ngetop... kemana2 nampak jer orang gantung DSLR kat leher... skrg dah jarang nampak dah... sebab camera hp pun dah canggih manggih sekarang ni... quality camera hp tak macam dulu lagi dah... dah macam DSLR pun...

Skrg ni camera ni gua hanya gunakan utk urusan rasmi jer... kalau ade photoshoot baru bawak... kalau tak rasmi memang jarang bawak... hari tu pergi bercuti dengan family pun gua tak bawak.... selesa dengan camera Samsung Note lagi... ringan dan mudah dibawa... quality gambar pun puas hati...

Lagi pun gua dah tak sesuai nak kehulu kehilir usung bag camera atau gantung camera ni kat leher... Sebabnya??? skrg ni kena usung bag susu Akiff...

Labels: