Listen listen listen.. tapi tak lesson lesson lesson...


Pagi semalam tiba2 wall fesbuk penuh dengan word listen... semue berlumba nak buat status paling kreatif menggunakan word "LISTEN" dan jugak "LET ME SPEAK"...

Ramai sgt dok mengomen dan mencemuh... semua sebok nak bagi pendapat... semua sebok salahkan orang itu... salahkan orang ini... sokong orang itu... sokong orang ini... tapi sorang pun tak lesson dari video tu... 

Apa yang kite kutip hanya keburukan dan bende2 negatif dalam video tu... padahal banyak jer benda2 positif yang boleh kite belajar dari situ... banyak pengajaran yang boleh diambil... tapi masyarakat kite memang lumrah selalu nak kecoh2 pasal benda negatif berbanding benda positif...

Labels: ,