Kena pukau!

Semalam gua copy semua video yang jadi kegilaan Akiff dari dalam Note gua ni ke dalam external hard disc... so, boleh la Akiff layan kat TV... tengok melalui media player...

Akiff punyer la kusyuk layan katun tu sampai gua langsung tak dibenarkan tengok tv... 

Ni antara aksi Akiff yang gua ambik... ambik ni pun bukan die sedar...

Mule2 on katun kat TV punyer la die excited... gua suruh naik duduk kat sofa tu...
 Lepas tu dah turun bersandar kat bawah...
 Lepas tu boleh pulak mintak susu...
 Susu tak sempat habis die dok melangut macam ni pulak...
 Gua suruh die baring elok2... takmo tengok melangut macam tu... nanti sakit tengkok pulak...
Lepas tu gua panggil ambik biskut... sambil datang kat gua pun mata tetap tak lari dari TV... hahahaha... parahhhh... macam dah kena pukau... tak boleh biasakan sangat... nnti gua yg susah...

Nak tau katun apa yg Akiff suka sangat tu... klik sini..

Labels: