Korunk ade friendster?

Sebelum facebook dengan twitter wujud.... dulu semue budak2 sebok nak ade myspace dgn friendster... gua pun same jugak laa... akaun myspace ade... akaun friendster pun ade... myspcae gua langsung dah tak hengat ape2 lagi dah... friendster masih ingt lagi user dgn password, itu pun lepas 2 3 kali try...

Tadi gua bukak friendster sebab nak cari gambar2 lame... tapi bile bukak friendster dah jadi lain rupenyer... tempat main game... hohoho...

::Friendster::
Hilang suda gambar2 lame gua dulu... gambar muda mudi dulu...

Myspace pun dah baru dah... dah jadi tempat dengar lagu la pulak...

Tunggu beberapa tahun lagi mungkin facebook pun akan berkubur macam friendster dengan myspace ni...



Dapatkan tips menarik tentang perfume anda.. klik IKLAN di bawah...
-Iklan Berbayar-

Labels: