Akiff tak sihat lagi...

Kepada yang dah follow gua... jangan risau nanti gua akan follow korunk balik... sekarang ni banyak pulak benda nak kena uruskan...

Sebelum tu gua nak bagi tau yang gua bercuti balik kg beberapa hari sebab abang ipar gua kawin... sebab tu blog ni senyi sepi jer... member gua dah sound gua, kalau nak anjur segmen tu tunggu la betul2 free... ni tak, buat segmen tak sempat habis lepas tu blog dah menyepi... huhuhu...

Ok2... hutang2 gua untuk kutuk dengan review blog korunk akan gua uruskan... makan masa gak ni... sabar jer la ekk... oh yaa... penyertaan untuk segmen tu dah tutup okeh... yang mana dah daftar tu tunggu jer nanti...

Now, gua nak citer pasal Akiff... dah lame tak hapdet citer Akiff...

Hari sabtu 24 November 2012 ada kenduri kawin kat rumah mertua gua kat Penang... abang ipar gua kawin... so, gua balik awal skit untuk tolong apa yang patut... Akiff kat kg punyer la happy, ramai orang nak melayan die...

Gua balik KL hari ahad malam... sampai KL pkul 1.30 pagi... sepatutnya semalam gua kejer tapi sebab Akiff tak sihat terpaksa la gua ambik cuti... tu laa... dok kg tak hengat main, balik KL terus tak sihat...

Akiff batuk kahak, sesema dan sakit mata... semalam g klinik dan docter suruh buat nebuliser... 3 kali gua bawak Akiff g klinik semalam... pagi, petang dengan malam....
Waktu pagi

Waktu petang

Hari ni Akiff masih belum ok sepenuhnya... kena berjaga2 takut dia sesak nafas pulak... Miss Permaisuri dah balik UPSI tengah hari semalam... sekarang tinggal gua berdua dengan Akiff... semalam gua tido tak lelap sangat sebab asyik berjaga pantau pernafasan Akiff... risau kalau tiba2 dia sesak nafas time tido... sebab kahak dia banyak lagi... pagi ni hasilnya gua bangun lambat... masuk office pun lambat 30 minit... merah lagi punch kad gua... hohoho...



Labels: ,