Akiff jadi abang long???

Miss permaisuri cakap dah lame 'bendera jepun' tak berkibar... green light memanjang... risau pulak jadinya...

Baru ni tiba2 miss permaisuri cakap dia rasa semacam jer kalau dok dekat dengan gua... bau badan gua macam meloyakan... hishhh... badan gua bukan jenis berbau okeh... tapi kalau tiba2 boleh ada alahan ni, there must be something wrong somewhere... nak kena chek ni...

Teringat peristiwa pertama kali kesan tanda2 kehadiran Akiff dalam rahim miss permaisuri dulu... gua teringin sangat nak makan putu bamboo... masa tu keinginan ni membuak2... rasa nak makan sangat... balik kejer merata gua cari putu bamboo tu... 2 3 hari jugak la bersusah payah cari... yang jumpa putu mayam ade laa... tanya orang itu, tanya orang ini... last2 ade orang bg tau ada jual kat pasar malam batu 9 Cheras pada setiap hari ahad... sebenarnya gua tak syak pun gua mengidam sebab tak tau pun mengidam tu mcm mane... bile orang ckp gua kate hanyer teringin nak makan jer...

Hari ahad yang ditunggu2 gua pergi lokasi dikatakan tu... masa tu hujan lebat... gerai putu bamboo pun tak bukak lagi... tapi gua dah tunggu dalam keter... bukak jer terus g bli... balik umah makan sebijik jer... kehkehkeh...

Masa tu Miss Permaisuri tersyak sesuatu... disuruhnya gua bli pragnancy test... sebenarnya dah banyak kali pun test tapi hasil mengecewakan... hari tu masa nak test gua tak excited pun sebab tak terfikir something good will be happen... so, gua buat derk jer...

Malam tu gua kluar... time gua kluar tu la Miss Permaisuri test... malam tu gua balik umah langsung tak tanyer pun pasal pragnancy test tu... dan time tu jugak Miss Permaisuri gua konon nak surprise gua... die letak result pragnancy test tu bawah bantal sebab dah memang kebiasaan gua kalau tido suke masukkan tangan bawah bantal... hehehe... tapi malam tu ntah knape gua tak letak pun tangan bawah bantal... hahahaha... kesian miss permaisuri... surprise tak menjadi... last2 die kate "kat bawah bantal abang ade ape? abang tak tengok ke?" 

Aik... lain macam tanyer... terus gua melompat cari suiz lampu... skali tengok... perghhhh... positif... nak nangis pun ade time tu... trus peluk miss permaisuri ketat2... nasib baik tak jadi ape2... hahaha...

Ehhh... melallut cerite lain pulak... sebenarnya entry ni bukan nak cerita pasal tu pun... tibe2 tercerita kisah lame... hahaha... berbalik kepada topik miss permaisuri gua yang alah dengan bau badan gua... semalam gua dah beli pragnancy test dah hasilnya...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Akiff masih belum boleh jadi abang long lagi... hehehe...

Kan gua dah cakap dah semalam kat Miss Permaisuri... membazir RM8 beli pragnancy test ni... hehehe... takdanya nak 'exciden'2... husband u ni kan pemandu berhemah... muahahaha... tunggu Miss Permaisuri habis study nanti baru kite redah jer...

Tapi yang jadi tanda tanya gua adalah... macam mana boleh alah dengan bau badan gua pulak ni... ermm... ok takper... lepas ni gua pakai perfume sebelum tido... aummm...



Untuk aneka perfume sebelum tido... jom klik kat bawah ni... ade bau yg romantik, mengghairahkan, sexi, cool, macho dan sebagainya...
-Iklan Berbayar-


Labels: