Akiff botak???

Dah lame tak up citer Akiff... seminggu Akiff kat kg... now Akiff dah balik KL... rutin biasa kami diteruskan tapi esok gua ke Sarawak selama 3 hari... huhuhuhu... urusan rasmi... Akiff kena tinggal dok dengan toksue die... sian Akiff... Sebenarnya Akiff ok jer aku rase tapi aku yang tak ok... huhuhuhu....

Semalam dari sejarah.. hari ahad 4 November 2012 jam 10 pagi lebih kurang... 1st time bawak Akiff gunting rambut kat kedai... kdai india depan rumah jer... nak g saloon unisex macam melampau lak kan... hehehe...

So, semalam dengan perasaan yang bercampur baur gua dengan Miss Permaisuri bawak Akiff ke kedai gunting rambut... sebelum ni Akiff pernah gunting rambut tapi sendiri2 jer... itu pun puas nak kena pegang...

Sampai kat kedai tu gua trus tanyer india tu... boleh ker gunting rambut baby... die kate boleh jer... gua bagi tau kasi pendek terus laa... pakai mesin... pakai yang no 2... takmo yang pendek skali tu... then die kate ok...

Akiff dah mule rase lain macam...
Mule2 mcm ni reaksi die... takut dengan bunyi mesin potong rambut tu...

tapi lepas tu...
 Unsangkarable... unexpectable... Akiff tak nangis malah enjoy lagi ade laa... kahkahkah... betul2 gud boy anak abah ni...
Sebelum balik kite possing dulu depan kedai... Akiff dah botak... hoyeahhh....



Dapatkan perfume yang giler punyer wangi kat sini...
-Iklan Berbayar-

Labels: ,