The Walking Dead Season 3

Tahun lepas gua pernah hapdet story pasal kegilaan gua dengan siri tv The Walking Dead... sangat tervaek...  klik gambar atas untuk kembali ke entry dulu... gua ada bagi sinopsis ringkas kat situ...

Asalnya astro kate season 3 akan muncul bulan Mac 2012... tunggu punya tunggu... akhirnya 21 Oct ni hari Ahad jam 11 malam akan bermula musim terbaru... hohoho... tak sabar sangat...
Musim baru ni nampak macam ada watak baru jer...

Ni lah die hero dalam citer ni... possing baek punyer dengan salah satu zombie... giler real makeup diorang ni...
Ni pulak promosi yang diorang buat kat tengah bandar New York... gempak giler... kalau gua jumpe depan2 kompom demam kowt...  hhahaha...

Crite ni bukan crite hantu yang terkejut2 tu... kebanyakan crite hantu biasenyer gelap... scene malam jer... tapi yang ni scene siang hari kebanyakannya... musim pertama ada die story macam mana seluruh bandar kena bahan kimia yang buat smua jadi zombi... hanya beberapa orang yang tak terdedah jer selamat... so, alkisahnya yang hidup tu nak selamatkan diri... musim kedue pulak sambungan dari musim pertama... bile smue dah berjaya larikan diri, diorang sampai ke bandar lain... bandar tu pun same jugak... habis smue jadi zombie... mase tengah dok sembunyi tu, ade budak kecik pompuan yang kena kejar dengan zombie... budak tu lari masuk hutan... musim kedua berkisar pasal pencarian budak tu... dalam pencarian tu jumpe macam2 jenis zombie... now, tunggu musim ketiga la pulak hari ahad ni....

So, jangan lupa setiap Ahad jam 11 malam sama2 kita menakutkan diri...

(Segala sumber dari Google)



Zombie kalau pakai perfume pun bleh jadi wangi ooo...
-Iklan Berbayar-



Labels: