Patut la player Chelsea sentuh sikit dah tergolek...

Tengok tak game Chelsea vs Man Utd baru2 ni... alaaa... yang MU menang tu laaa... kehkehkeh... alaaa... yang Ivanovic dengan Torres dapat red card tu laaa... alaaa... yang kononnya ref tu kena bli dgn MU tuuu laa... hishhh... buat2 tak hengat lak... kohkohkoh... sajer bikin panas...

Sebenarnya gua nak story pasal doktor budak2 Chelsea ni... kalau korunk perasan, time player Chelsea buat2 rebah tersungkur tergolek atas padang tu nanti akan ade doktor yang berlari2 comel mendapatkan diorang... bagi rawatan segera... korunk perasan tak sape doktor tu...???
Ni lah die doktor tu... name die Doctor Eva Carneiro...

Nampak macam biasa jer kan... sebenarnya dokter ni sangat hot okeh... bukti? Meh tengok ni...
Hohoho... nak yang lagi hot?

Fuyooohhhh...

Patut la player Chelsea sentuh skit dah jatuh tergolek2...

Nampak macam ada yang tak kena dekat depan sluar Malouda dengan Torres tu... hahaha... sebok jer... sape suruh jatuh tergolek tak nampak real... dokter tak dapat, red card yang dapat.... kahkahkah...

(Sumber info dan gambar dari Chelseasite.com dan carian google)



Dapatkan perfume dengan harga murah disini untuk memikat hati dokter anda...
-Iklan Berbayar-


Labels: , ,