Nak badan seksi la konon...

Dah lame gua tak ke gym... dulu masa tengah bersemangat waja teras kejayaan, bukan main lagi... sampai beli suppliment bagai... bukannya murah lak tu... WHEY jer dah 200 hengget... blum asid amino lagi... huh... konon nak badan ketul2 macam kat bawah ni... kehkehkeh... tapi hampehhh...
(Sumber carian google)

Time tu niat dah tak brapa betul... hanya nak body santekkk... pakai baju ketat2 nak nampak macho... kehkehkeh... puiiii... Last-last same jer... malah makin membulat ade laa... yer laa... dah ambik suppliment memang akan naik badan kalau tak jage makan dan stop workout...

Hari tu badan dah solid skit walaupun takde bentuk lagi... tapi sebab dah brenti workout, badan dah kendur... hohoho... terfikir nak start workout balik tapi hanya terfikir jer... bile ntah nak start... konon masa jadi penghalang... puiiii... alasan paling masuk akal kannn...

Now, dah ade gym baru bukak depan umah gua... dekat sangat... terfikir nak workout balik tapi sebelum tu nak kena set tujuan, niat dan matlamat bagi clear dulu...

Untuk dapatkan badan yang fit dan paling utama untuk kecergasan dan kesihatan diri... takut nanti umor dan makin banyak dah tak larat nak main2 dengan Akiff lagi dah... bab nak body santek macam kat atas tu dah boleh nak lupakan... tapi sebolehnya kena elak dari muncittttt....



Badan cun tapi kalau busuk tak guna gak... meh cari perfume kat sini....
-Iklan Berbayar-

Labels: ,