Fikir, Fokus Dan Jawab jer...

Ok... semalam gua terbaca sesuatu yang melintas kat wall fesbuk gua... mula2 baca macam bengong jer soalan die tapi bile fikir2kan balik... gua yang yang bengong... kahkahkah...

Now gua nak share dengan korunk pulak... untuk jawab soalan ni korunk ke pantas, spontan, jangan banyak fikir dan paling penting adalah FOKUS!!! Habis setip satu soalan terus jawab okeh...

1. Kertas A4 Warna Apa?
2. Asap warna apa?
3. Tisu warna apa?
4. Lembu minum apa?

Haa... tak fokus la tu... lembu bukan minum susu laa... lembu minum air laaa... kehkehkeh...

ok jom try lagi...

1. Rambut anda warna apa?
2. Songkok warna apa?
3. Jalan raya warnanya apa?
4. Kelawar tidurnya bila?

Laaa... kelawar tidur siang hari lorr... bukan malam... kakahkahkah...

Ok last try... kali ni jawab betul2 ok...

1. Warna cendol apa?
2. Daun kelapa warnanya apa?
3. Rumput warnanya apa?
4. Harimau makanannya apa?

Kali ni ada yang jawab batul dan ada yang jawab salah... yang jawab harimau makan rumput sila cuba lagi... harimau kan makan daging... huhuhuhu...


Perfume baunya apa?
-Iklan Berbayar-

Labels: ,