Family Day Office di A Famosa Resort

Malas betul gua nak hapdet citer pasal family day ni... sebabnya takda gambar menarik untuk di share... sebabnya Akiff tak sihat sangat hari tu... sebabnya gua joint sekadar menghadirkan diri jer... tak joint apa2 aktiviti pun... tapi takper la... citer jer la ape yang ade...

Family day opis gua ni adalah aktiviti dwi tahunan... kali ni buat kat A Famosa Resort, Melaka... 1st time gua sampai A Famosa Resort ni... menarik jugak...

Penginapan yang disediakan adalah kat banglow dalam resort tu... 1 banglow ade 4 bilik... so, kami share 4 family... yang sebanglow dengan gua smue ade anak kecik... malas nak citer, gua tunjuk jer banglow tu...
gambar ni curik dari fb kak fariza (boz gua...) dia stay sini... gua stay banglow lain tapi design same jer... cume pool banglow gua kat tepi skit...

Jom tengok dalam banglow macam mana pulak...
Ada meja makan..
Ada ruang tengok tv.. astro provided tp tak banyak chanel... lbh kurang hotel2 lain jer...
 gua dapat bilik yang ade twin single bad... kena rapatkan... huhuhu... dalam banglow ni ade 2 bilik yang ade twin single bad dan due bilik lagi twin queen bed...
dapur pun ade... kat tengah2 rumah... nak masak tak bleh sebab takde dapur gas... peti sejuk ade laa...
gua punyer bilik mengadap pool... boleh tengok jer la... Akiff tak sihat kan... rugi giler...

Oh yaa... kalau tak silap harag sewa banglow ni RM700/nite... kalau share 4 family utk bercuti dah kire ok jugak ni... tak mahal sngat...

Hari telematch gua tengok kjap jer.. lepas tu terus balik banglow... tak joint... so, takda gambar telematch dan kat water park... malam baru joint dinner kat Cowboy Town... ni antara gambar yang sempat hambek malam tu...

Malam tu ada pertandingan karaoke...
terpukau Akiff tengok uncle tu nyanyi... yer la.. tu kan juara karaoke malam tu... kalau gua nyanyi kompem tapow habis diorang tu... kahkahkah...

last but not lease... cabutan bertuah... grand prize adalah LED TV 42'.. ade jugak 4 bijik LCD TV 32'.. ade macam2 lagi... gua suruh Akiff yang ambik kertas tu dan hasilnya macam kat bawah ni...
Jadi laaa... Alhamdulillah jugak la dari dapat blender... kannn... wakaka...



Kalau dapat perfume pun ok jugak...
-Iklan Berbayar-





Labels: , , ,