Blog gua bertaraf Internasionaley...

Tadi sajer la gua kodek2 stat kat blog gua ni... terpandang pulak pageviews by countries... wowww... negara yang selalu jengok blog gua ni selain Malaysia adalah United States... hohohoho... silent reader kah? Rasanya gua takde kenalan yang dok kat sane...

yang ketiga Russia??? Uihhh... ape yang diorang cari dari blog gua ni...

keempat Jepun... yang ni gua tak heran sangat sebab memang ade member dok kat sane...

Dari France dengan German pun hadooo... uihhh...

Korunk try tengok kat blog korunk plak... bertaraf internasionaley jugak tak?

TQ manyak2 yg sudi bace blog gua ni... sedaya upaya gua akan cuba buat blog ni tak membosankan... gua akan pelbagaikan intipati rancangan dalam blog ni... tak tertumpu kat citer Akiff jer... kang buhsan lak...


Yang dok oversea tu nak beli perfume pun boleh jugak...
-Iklan Berbayar-

Labels: