Akiff suka tengok telur...


Tahu tak kat Astro ada chanel khas untuk baby... chanel 618... kena subsciribe 5 hengget sebulan... katun die macam sengal2 alah skit tapi best gak kalau layan...

Antara katun feberet Akiff yang kat bawah ni laa...
Egg Birds

Tapi masalah dengan katun ni adalah duration dia sangat pendek... 4 5 minit jer... adehhh... tak puas tengok...

Jalan cerita same jer setiap episod... smue telur2 tu terkedek2 konvoi beramai2... lepas tu jumpa ampaian... ade seekor telur putih akan jadi balaci... dia akan sembunyi belakang kain kat ampaian tu then tukar jadi benda lain secara berperingkat... telur2 yg lain tu kena la teka telur putih tu nak bertukar jadi ape... sekor telor yg ade rambut tu la capten diorang... die yg akan jd MC masa sesi teka teka tu... tp kalau salah teka berguiling2 die gelakkan jawapan yg salah tu... siot jer...

Setiap episod same jer... yang beza cuma telur putih tu bertukar jadi lain2 bende... contoh macam kat bawah ni...


Dan setiap episod hanya seekor telur jer yang jawab betul... telur yang kat bawah ni laa... tiap kali die jawab mesti betul...

Yang tak pernah layan meh try layan tengok...

(Sumber gambar semuanya dari google)

-Auto Publish-

Happy dan wangi jom
-Iklan Berbayar-

Labels: ,