Segalanya wrong timing...

Awal pagi ahad gua dah gigih kluar rumah nak g dewan komuniti joint badminton  dengan team uncle2 yg dah bertahun jd partner badminton gua. Selepas 2 bulan cuti bersukan, hari ni gua start berbadminton tapi ntah silap langkah mcm mana ntah lutut gua terkehel ke tepi... hohoho... mula2 langsung tak bleh gerak tp nasib baik ade otai2 kat situ... dapat la bergerak blk sendiri walaupun berkerut dahi tahan sakit...

kenapa gua cakap salah timing sbb hari ni miss permaisuri dah nak blk UPSI dan start gua jadi mr mama kembali... Macam mana gua nak hantar Akiff kat rumah pengasuh ni. Dah la Akiff tengah Aktiff sekarang ni... yer la, baru dapat kaki la katakan... Kat rumah pulak mcm mans abah nak layan Akiff dgn kaki yg tak bleh bengkok ni... Mmg tak terkejar laa... Bila Akiff berak mcm mana abah nak basuh pulak... hohoho... mcm2 tgh fikir ni... Kejer kat opis plak tgh byk tu... mcm mana nak g opis ni...

Mcm mana pun gua kena scan dulu lutut ni nak tgk apa jadi... esok nak kena usahakan ke klinik jugak...