Beli barang harga singgit?

Ni lah die pasaraya baru yang akan bukak dekat dengan rumah gua.. dekat sangat... bestnya... gua memang dah biasa beli kat Pasaraya CS ni tapi kat cawangan lain... kadang2 diorang ni ade buat promotion item untuk member... memang berbaloi2...

Sabtu ni hari pertama pembukaan pasaraya ni... mesti ramai giler orang yang datang... nak tau sebab ape.. hari tu ade jualan beberapa item yang super giler murah... macam kat banner bawah ni...
Meh gua bagi zoom in skit...
Item singgit ni smue memang wajib gua ambek...

Selain tu ade lagi barang murah yang gua nak sambar...
Tropicana Twister ni biasanya harga melebihi RM5++ tapi hari tu dijual RM3.99... hohoho... murah giler...




Klik untuk lihat aneka perfume tervaek!!!

-Iklan Berbayar-

Labels: