Akiff vs Qhaliff


























Hohoho... sebesar2 alam gua letak gambar ni... 

Tadi nampak gambar Qhalif dengan Bro Ben dalam blog... aikk... lebih kurang gambar gua dengan Akiff jer aksinyer... hehehe...

Apa lagi, terus tempek sebelah2... sorry bro ben cilok gambar bro dengan Qhaliff tempek sini tanpa mintak izin dulu... rasanya bro xda hal kan... bukan buat tak senonoh pun kat gambar ni... kehkehkeh...

Gua memang suka baca blog Ben Ashaari ni... lebih2 lagi gua memang suka gilak kat budak2... memang kena la tema blog ni... tak jauh beza pun dengan konsep blog Bro Ben dengan blog gua... tak habis2 cerita pasal anak... macam kami jer yang ade anak kann.... wakaka... Ade aku kesah...

Haa... ade persamaan dalam gambar kami kat atas tu... kedudukan Akiff dengan Qhaliff macam lebih kurang jer... cuma Akiff lentok lebey... gua dengan bro ben same2 pakai spek cuma mata gua cepet la pulok... lepas ni time ambik gambar nak kena bagi biji mata tu terbeliak skit... hehehehe... gua pakai baju merah sama dengan Akiff then bro ben pulak pakai baju oren sama dengan Qhaliff... hohoho... cuma beza ketara dalam gambar ni adalah gua dengan Akiff tak pakai cap tp bro ben dgn Qhaliff pakai cap...

Teringin rasanya nak lepak bawak Akiff jumpa bro ben dengan Qhaliff... kalau la ade kesempatan nanti teringin rasanya nak berphotoshoot berempat... Gua + Akiff & Bro Ben + Qhaliff... pilih tema dan possing... wakaka... tak salah berangan dulu kann...

Labels: ,