Buka puasa di luar...

Dah 2 malam balik kejer terus terkejar2 g jemputan berbuka puasa... hari rabu di Concord Hotel... Semalam di Sri Pasific Hotel...

Masa berbuka kat Concord Hotel memang best... menu gua bagi 4 bintang... persekitaran gua bagi 4 bintang jugak... Nasib baik mood Akiff ok jer masa kat sane... mula2 Akiff makan bersuap tapi dah lame skit start la nak main2... start nak makan suap sendiri... gambar masa kat Concord langsung tak sempat ambik...

Semalam kat Sri Pasific mood Akiff pun ok jugak mula2... tapi last2 dah makin tak ok... dah mengantuk... rating untuk Sri Pacific gua bagi 5 bintang untuk menu dan 3 bintang untuk persekitaran sebab tempat duduk dengan menu punya la jauh... penat berjalan ulang alik ambik makanan... tapi menu memang best.. gua dengan miss permaisuri nampak pasta memang tak pandang yang lain dah... terus ambik carbonara dengan bolognese untuk berbuka... kelasss... hahaha...
Yang menarik  semalam ada orang main music dan nyanyi meja ke meja... itu orang panggil ape ek... live band ke? ahh.. gasak laa... lebih kurang live band laa... Akiff punya la suka kat live band tu... bila diorang nyanyi siap tepuk tangan bagai... tersengeh2... bila lagu habis die nangis nak suruh nyanyi lagi... ada skali tu live band tu datang nyanyi kat meja kami... yang main guitar tu pulak berdiri btul2 depan Akiff... suke la Akiff... siap tepuk tangan... bila lagu dah habis jer terus meraung... hohoho... fanatik betul.... semue orang gelak jer tengok gelagat Akiff...
Lepas dari tu mood Akiff dah kureng skit... ape yang die nak tak dapat + mengantuk... mule la nak buat perangai... baru plan nak balik datang pulak sorang minah senget masuk dalam hall jerit2 jual kacang... dah la pakai kain pelikat nak londeh... hadooo... ingatkan orang giler mane terlepas... rupenyer memang enterntainment untuk semue yang ade... spontan... memang kelakar habis minah tu... ramai yang kena usik dengan die... dah la cakap utara pekat... ciss....
2 3 orang member opis gua kena usik kow kow dengan die... ade yang dapat urutan kat tengkok free lagi... kahkahkah... lagi best sebab minah tu melatah... lagi suke la orang nak kacau die... latah die buat dewan jadi gamat... tapi rugi la tak dapat nak tengok die usik smue orang sebab Akiff dah bagi isyarat ajak balik... time tu suruh salam pun dah tak nak lagi dah...

Masuk jer keter, sumbat susu terus pejam mata... sampai rumah die dah jage balik... pukul 1 pagi baru tido ... hadoooo.... dah 3 malam Akiff tido lewat... puas paksa baru nak tido... kena bergusti meraung baru nak tido...

P/S : Esok berbuka kat Legend Hotel pulak... harap2 lagi best dari yang sebelum ni...

Ehhh... lupe pulak... kredit untuk kak fariza yang bagi gambar2 ni semue... hehehe... harapkan gua memang takdenyer nak sempat pegang hp or camera...


Ni antara gambar lain yang diberikan untuk share...