Wordless Wednesday ::Lawatan Ke Kilang Botol::

 Segala jenis bentuk botol ada... kebanyakan botol yang ada kat pasaran dibuat di kilang ini...
 Penutup botol...
 Botol bulat macam mentol pun ada...
 cup ni biasa tengok dalam flight MAS... kilang ni jugak yang buat...
 Bahagian gudang...
Ni adalah hasil tangkapan hari tu... botol air 5 liter untuk tujuan promosi kempen kesedaran air sihat... hari ni akan diberikan air Dr.Sukida 5 Liter secara PERCUMA kepada penduduk setempat di area Taman Segar Cheras bermula pukul 6 petang nanti... terhad kepada 100 botol sahaja... yang mana berada di kawasan sekitar boleh la datang...

Yang berminat nak dapatkan botol direct dari kilang boleh try comtact kilang terus 03-90756161, 03-90746161, 62, 63... nama kilang Westone Sdn. Bhd... Lokasi: Balakong, Selangor. TQ.. semoga berguna untuk semua...

Labels: ,