Pagi Yang Sempurna

Pagi ni hujan lebat giler... gua start naik motor nak ke ofic terus hujan turun dengan lebatnya... nak patah balik ambik kereta memang tak laa... alamatnya pukul 10 baru sampai office... tapi nasib baik ada baju hujan yang dah bertahun tu... tapi ntah kenapa baju hujan tu tak dapat menampung hujan lebat giler pagi tadi... bocor jugak sikit... basah jugak sikit baju batik gua...

Sampai jer ofic gua terus lepak dalam toilet... nasib baik ada alat kat bawah ni...
dapat jugak mengeringkan baju yang basah tu... cuma seluar tak dapat nak keringkan.. tak kan nak bukak seluar pulak kan... nasib baik seluar basah kat kaki jer...

Baru on komputer ada orang bagi tau pagi ni breakfast di sponser kat pantry...
Sekali tengok pulut kuning dengan rendang ayam kampung... woooo... kombinasi sempurna dalam cuaca sejuk ni... memang berat la kelopak mata gua lepas ni... ok la... jom zzz...

Labels: , ,