Makan Doyan Sampai Muntah

Haa... musim doyan datang lagi... sana sini tepi jalan penuh dengan doyan... gua nak story pasal warung doyan kat jalan loke yew... baru ni gua dengan geng lain kenduri doyan kat sane... RM9 makan sampai lebam...
Nampak tu... siap ada kerusi meja... lokasi warung ni kat area Taman Midah, Cheras... dekat sangat dengan Tesco Extra Cheras... bertentangan jalan ni ada Old Town White Coffee... 

Masuk jer warung ni die akan tanyer nak makan pakej 9 hengget atau 18 hengget... yang 9 hengget doyan biase jer... tapi kalau 18 hengget doyan D24, 101 dan sama class dengannya... memang terbaek laa...

Kami ambik yang 9 hengget jer... itu pun dah puas hati... duduk jer die letak 5 bijik doyan siap dah belah... hambek ko... 
Isi doyan ada yang kecik, ada yang besar... tapi rasa kebanyakan semua ok... kalau tak ok humbankan jer dalam bakul sampah sebelah... rasanya kami 3 orang berjaya habiskan berapa belas biji ntah... tak kira pulak...
Kesudahannya inilah dia... hasil 3 orang makan... rasanya tak banyak sangat pun kalau nak bandingkan dengan apek meja sebelah... makan 2 orang jer tapi kulit doyan setangah bakul... lebih dari kami... perghhh...

Gua rasa dah cukup kot untuk doyan tahun ni... tunggu tahun depan pulak baru nak pekena doyan... hehehe...

Labels: ,