Akiff oh Akiff... Siri 30 - Mainan

 Ni kalau Akiff nampak mainan bersusun ni memang meraung la ni... gambar ni gua ambik masa pergi ke Perlis hari tu...

Akiff sekarang ni pantang nampak mainan... pergi pasar malam kalau lalu kat tempat orang jual mainan mesti jerit "nakkk....." lepas tu meraung jerit-jerit...

kalau dulu time die tak reti ape-ape, gua yang excited nampak mainan jer nak beli.... sekarang ni dah lain dah... kena mengelak kalau tak nak die menjerit... bukan tak nak bagi tapi tak nak amalkan sangat...

Labels: ,