Surprise Cup Cake!!!

Miss permaisuri memang dah tahu sangat gua ni 'hantu' kek... lebih-lebih lagi kalau kek coklat... mak abah dan sedara semara gua pun semua tau gua memang obses dengan kek... hari ni pun gua dah plan nak pegi cari kek tiramisu dengan Akiff lepas balik kejer nanti... tapi tak jadi la sebab miss permaisuri dah hantar cup cake...

Tapi dalam pukul 10 lebih ada penceroboh masuk office gua... dia menjerit panggil nama gua... seperti budak sekolah nak jawab soalan matematik, gua pun angkat tangan... "saya encik"... lepas tu dia serahkan sebungkus bungkusan kat gua....
Abaikan meja gua yang bersepah tu... keja banyak tapi nak update blog dulu... hehehe...
Wow.... Cupcake Chic!!!!... yummmyyy... TQ Baby... sememangnya abang bahagia sangat dengan baby dan Akiff... Semoga kebahagiaan ini berkekalan...
Ermmm... balik nanti nak kenduri cup cake berdua dengan Akiff... nanti abang simpan untuk baby skit k...

Kali ni memang tak jangka pun... ingatkan dah dapat kasut kira ckup dah tu... ada cup cake lagi rupanya... tunggu petang nanti kot ada sampai apa pulak... kahkahkah...


Labels: , ,