Akiff oh Akiff... Siri 27 - Spot Chek

Semalam Akiff buat spot chek wallet gua... gua nak ambik die marah pulak... jadi gua biarkan jer... semue isi perut dalam wallet gua dikeluarkan... sajer jer nak sepah-sepahkan... lepas boring die biar macam tu jer... die cari kejer lain pulak untuk disepahkan...

Gua pun simpan la balik wallet tu... sebelum ni resit bank yang sekian lame terperap dalam wallet tu akhirnya berjaya dibuang semalam... bagus jugak... dapat kemaskini wallet skali... benda yang dah lapok terus masuk bekas sampah... tiba-tiba............

Masa gua nak simpan lesen dalam wallet... terbaca pulak due date nyaaa.....
Ehhh... dah lebih 2 bulan lesen gua mati... wakaka... dah la sejak akhir-akhir ni gua asyik ulang alik KL - Penang/Kedah... pastu beberapa kali lalu road block... nasib baik tak kena tahan... huhuhuhu....

Akhirnya pagi tadi awal-awal pagi gua dah renew lesen...
Dan kali ni gua perasan lesen akan tamat pada tarikh hari lahir... tengok kat atas ni... tarikh hari lahir tuuu... tengok kat tarikh hari lahir tuuu.... gua ulang lagi.... tarikh hari lahir.... kehkehkeh...

Macih Akiff sebab buat spot chek wallet abah semalam... kalau tak ntah bila la abah akan renew lesen tu...

Labels: ,