Photobook Akiff

Dua minggu lagi Akiff akan sambut birthday yang pertama... abah dengan ummie yang excited lebey... Akiff cool jer... hehehe...

Gua dah pasang niat ari tu gua nak buat photobook special untuk Akiff sempena setahun Akiff bersama abah dengan ummie... hasilnya gua dah dapat semalam... puas hati jugak dengan hasil tangan gua yang pertama ni... design photobook agak simple sebab gua buat dalam masa beberapa jam sahaja...

Dan tempat printing ni pun 1st time gua try dan gua agak berpuas hati dengan hasil yang die bagi... gambar clear... sangat berpadanan dengan harga... tengok hasilnya kat bawah ni...
    Photobook adalah story dari Akiff dalam perut sampai umur 11 bulan...

Nota tapak kaki : Gua terfikir nak buat GA suatu hari nanti dan hadiahnya adalah sesi photoshoot utk family potret dari photografer 'profesional' (gua la tu) lengkap dengan photobook seperti di atas... hehehe... ok tak? agak-agak ade ke orang yang joint GA gua... kalau stakat 5 orang joint baik tak yah... kannn...

Labels: , ,