One Apple

Hadooo... malas betul nak hapdet blog... tapi intipati cerita dah ada dahh... ok ok... nak hapdet laju skit... banyak kejer nak buat... ni cerita hari sabtu hari tu... dah nak basi dah... hehehe....

Biase nampak Big Apple jer kan... yang tu donut... tapi yang ni One Apple... Cup Cake... logo lebih kurang jer... huh...

Lokasi kat sunway pyramid... depan Giant... banyak pilihan cup cake...
 Harga pulak boleh tahan laa... tak mahal tak murah.... macam kat bawah ni...
Pilihan kami pulak macam kat bawah ni...
Hmmm... rasa pulak macam mane? Ermmm... boleh laaa... gua suke semue kecuali yang colur pink tu... yang tu biase jer... tak sedap sangat... yang lain boleh tahan laaa... paling gua suke of coz perasa coklat tu... sedap...
Kedai pun cun... selesa untuk lepak-lepak sambil pekena cup cake... Ni model buah hati gua... Akiff dengan ummie...

Labels: