Birthday Akiff

Tahun pertama Akiff meraikan hari besday gua tak buat apa-apa majlis pun... kami hanya sambut bertiga sahaja... tak perlu kowt nak buat party buih segala bagai... bukan Akiff tau ape-ape pun... tunggu tahun depan baru boleh buat majlis sebab time tu Akiff dah pandai potong kek dah...

Slogan sambutan birthday Akiff tahun ni adalah "Senyuman Dan Kecergasan Pemangkin Kebahagian Keluarga"... kahkahkah... boleh???

Gua agak bizi nak buat entry baru... so, ini dulu sebagai pendahuluan... next entry lepas ni adalah cerite pasal sambutan birthday Akiff kat Genting Highland...

Labels: ,