Akiff oh Akiff... Siri 22 - Akiff Tak Jaga Pagi

Hari ni 1st time Akiff langsung tak jaga dari tido mase gua bawak die ke rumah mak sue... biasenyer tiap pagi bile gua angkat Akiff jer terus bukak mate dan... senyuumm....
Tapi pagi tadi gua angkat dan dukung Akiff... gua kunci pintu rumah sambil dukong Akiff... Gua letak die dalam car seat... dalam kereta... angkat dari car seat naik ke rumah mak sue kat tingkat due tu... langsung Akiff tak terjage... perghhhh... mengantuk betul Akiff pagi ni... sampai rumah mak sue terus letak dalam buai... dia pusing-pusing sikit lepas tu sambung tido lagi... hahahaha.... ngantuk atau letih ni...

Yer laa... semalam gua ke rumah member gua kat Putrajaya.. bawak Akiff skali.... punyer la die suke main-main kat situ... member gua ni ade 3 orang anak... Aisyah (5 tahun), Adam (3 tahun) & Suri (9 bulan)... Akiff punyer la suke main dengan diorang... pastu mama diorang suap anak die makan nasi... Akiff pun tumpang sekali laa... berselera sungguh Akiff makan nasi... yer laa... makan ramai-ramai... memang la best kan... dan semalam 1st time Akiff makan nasi... sebelum ni bubur jer... lepas ni boleh la ummie suap nasi kat Akiff jugak...

Labels: ,