Akiff oh Akiff... Siri 21 - Akiff Dapat Kawan

Semalam member gua dari Terengganu datang KL.. bermalam kat umah gua... Akiff macam biasa, seronok sangat kalau ada tetamu... senyum memanjang... nak main jer kejernyer...

Tapi macam biase pukul 8.30 malam Akiff dah tido... mengantuk sangat agaknya... lega rasanya... boleh gua borak-borak panjang dengan member gua... pkul 10 malam sorang lagi kawan gua dari Putrajaya datang lepak kat umah gua... die bawak anak laki die skali...

Baru jer kawan gua tu masuk rumah gua dengar Akiff nangis dalam bilik... cepat-cepat gua lari masuk bilik... sekali tengok Akiff dah merangkak turun dan dah nak keluar dari bilik pun... huhuhu... gua nak tidurkan die balik tapi malangnya Akiff dah fully charge dan tak nak tido...

Memandangkan kawan gua tu bawak anak die (Adam), so gua biarkan Akiff main-main dengan Adam... seronok la Akiff... mule-mule Adam macam malu-malu... Akiff bersungguh-sungguh senyum menunjukkan keramahan die... ajak main la tu... last-last Adam ikut jugak Akiff main...
  Kawan gua balik pukul 11 malam... lepas tu gua bawak Akiff masuk bilik nak bagi tido... sampai 11.45 malam dalam bilik tapi tak jugak tido... nangis nak keluar ke depan ade laa... ingat kawan die ade lagi la kot...
Gambar atas ni diambil pukul 12 malam... cergas dan bertenaga lagi masa ni... huhuhu... last-last Akiff tido pukul 12.30 malam... dan jaga pagi tadi pukul 6 pagi... huhuhuh....

Labels: ,