My Photographer

 Ni apahal gua up gambar kawin pulak ni... nak kate anniversary blum sampai masa lagi... hehehe...

Sebenarnya gua nak bagi tau yang photografer wedding gua dulu adalah orang yang same bertindak sebagai official photografer untuk wedding Yusri dan Lisa Surihani... huh... terbaek... hasil kreatif die dulu memang gua sangat puas ati... thanks Abang Zailan...

Gambar kawin gua kat atas ni adalah contoh gambar yang bro ni ambik... kreatif kan... gua tunggu bro upload gambar yusri & lisa kat fesbuk pulak ni... nak tengok hasilnya.. mesti melethop...

Kat bawah ni adalah antara koleksi gambar wedding gua yang abang Zailan ambik dulu...

 
 
 
Kalau ada yang berminat nak tengok hasil abang Zailan yang selebihnya... sila tekan sini...
Kalau yang berminat nak abang Zailan shoot wedding korang... boleh komen kat gua... nnti gua bagi no fon die...

Labels: ,