Children's Fun Rider

Zaman gua kecik-kecik dulu mane la nak merase main benda alah ni kan... naik motor mainan... tak jauh dari rumah gua... kalau drive dalam 5 minit dah sampai... kalau jalan kaki pun boleh jer... litar ni kat kawasan parking Carefour Bandar Tun Hussien Onn...

Dengan menjadikan Akiff sebagai alasan untuk naik moto mainan ni... gua akhirnya merasa jugak permainan budak-budak yang blum wujud masa zaman gua dulu... hehehe...
 Ni haaa motornya... kecik jer... guna kuasa batery... hanya ada 2 speed... kalau bawak budak elok pakai yang slow... takut nanti kat selekoh terbalik pulak...
 Tercengang Akiff bila duduk atas motor tu...
 Akiff cool jer... abah die yang excited lebey... hahaha...
 Ok... giliran ummie pulak naik dengan Akiff...
Akiff macam biasa... cool...
 Mula-mula ummie tak nak naik... konon tak reti... dah naik seronok pulak die... hehehe...
 
 
 
 
Ehhh.... lupa pulak nak bagi tau berapa bayaran untuk naik benda alah ni... seperti gambar kat atas ni... RM7.00untuk 15 minit... boleh gilir-gilir macam gua dengan miss permaisuri buat...

Bagi gua... tak mahal sengat pun... sekali sekala kira ok laa... tapi kalau selalul jenuh jugak laa... sekarang gua takda masalah lagi nak ke carefour... tapi nanti Akiff dah besar sikit mungkin benda alah ni akan menjadi masalah untuk gua... jangan mintak nak naik tiap hari suda....

Labels: , , ,