Akiff 11 Bulan

Hari ni genap umur Akiff 11 bulan... bulan depan Akiff sambut birthday yang pertama... kek untuk Akiff gua dah tempah khas... foundant kek upin ipin 3D dari pasangan suami isteri Ila & Fuad... gua order melalui member blog jugak... try chek sini... gua mintak design upin ipin yang lain dari yang biase die buat... ntah macam mane la hasilnyer nanti... harap memenuhi apa yang gua expect...

Untuk makluman, birthday Akiff yang pertama ni gua dengan miss permaisuri tak bercadang untuk buat apa-apa majlis... kami nak sambut bertiga sahaja... sebab kalau buat majlis pun Akiff bukan tau apa lagi pun... lebih baik rasanya hanya kami bertiga sambut sendirian... tapi kalau yang nak bagi hadiah kami terime jer... wakaka...

Tapi... tapi... kenape gua siap buat tempahan khas untuk kek birthday pulak kan... kate tak buat party... hehehhe... sebenarnya macam ni... kek tu gua nak buat sesi photoshoot untuk Akiff sempena umur die setahun... ambik gambar studio kat Mini Studio Mirza dengan outdoor... lepas tu baru boleh kerjakan kek tu...

Dan gua bercadang nak buat album kompilasi khas untuk Akiff bermula dari 1st day Akiff melihat dunia sampai umur setahun... nanti boleh dijadikan kenangan untuk Akiff bile besar nanti... hmmm... untung budak-budak sekarang kan... kite dulu jangan harap nak merasa macam ni... habis cun pun tangkap kat studio dengan berdiri tegak depan background yang langsung tak cun... huhuhuhu... nasib la kan... tak salah pun kat parents... dulu mane ade kemudahan macam sekarang ni...

Bile tengok-tengok balik gambar Akiff dulu-dulu dengan sekarang ni... perghhhh... jauh beza...
Okeh... cube tengok gambar kat bawah ni... sangat berbeza dengan sekarang kan...
Akiff selepas 4 hari dilahirkan...
Akiff sekarang... muka nakal makin terserlah... hehehe... :)

Labels: ,