TouRnaMeNt BoLinG

Hari sabtu baru ni office gua ada buat tournament boling... ramai juga yang terlibat... rasanya hampir 50 orang termasuk pihak konsesi yang menganjurkan dan menguruskan tournament ni... tournament ni diadakan kat Ampang Superbowl, Times Square...
Gua se'group' dengan azri, muhamin dan sorang wakil dari konsesi iaitu Munirah... kalau tak silap gua ade 11 @ 12 kumpulan semuanya dan setiap kumpulan ada 4 orang iaitu 3 lelaki dan sorang pompuan...
Agak meriah jugak... game start pukul 8.30 malam dan habis 11 malam... kesian Akiff teman abah kat sana... tido pun tak senang... bising sangat... nasib baik Akiff ok jer... tak buat perangai sangat... tapi gua memang dah jangka pun... kalau jalan-jalan memang Akiff takda masalah...
Point paling penting gua nak story sebenarnya adalah gua menang hadiah... tempat ke 5... wakaka... dan kebetulan hadiah memang hanya untuk group pertama sampai ke 5 jer pun... thanks to group partner gua... kalau tak kerana gua korang tak merasa hadiah tu okeh... hahaha... juz joking... sebenarnya kalau tak kerana korang aku tak merasa hadiah tu... itu yang sebenarnya...

Apapun tournament tu sangat best walaupun aku terlepas layan game Man Utd... nasib baik 1st half jerk....

Nota kaki: gambar sangat ampeh disebabkan keadaan yang tak berapa nak terang dalam tu... pakai camera hp mmg ini jer la hasilnya...

Labels: