IKEA PuNyA HaL

Pagi-pagi wife gua call suruh beli Utusan Malaysia... katanya mak mertua gua call dengan penuh rasa cemas suruh baca Utusan Malaysia... ada annoucement dari IKEA pasal kerusi makan baby yang die belikan dulu... refer entry sini... dengar kata ditarik balik...

Uihh... biase dengar kereta Honda atau Toyota jer yang biasa buat hal macam ni... announce suruh orang hantar balik kereta untuk betulkan something... kali ni Ikea pun buat jugak...

And now gua dah beli Utusan Malaysia semata-mata nak cari berita yang dimaksudkan tu...
Dalam web Ikea pun ada story pasal ni dan gua rasa sangat malas nak story balik kat sini... kalau nak baca boleh klik sini...

Oh yaa... lupa nak bagi tau... alkisahnya kerusi antilop Akiff tak terlibat dalam penarikan ni...

Labels: ,