HRMIS

Hari ni semua orang kat ofic gua sebok dengan HRMIS... kalau yang kejer gomen memang kenal sangat la natang ape HRMIS ni...

Dari awal pagi tadi gua masuk office uruskan pasal HRMIS ni... seperti biasa... sangat lembap... siput babi pun tak lembap macam ni...

Gua percaya kalau yang ada sakit darah tinggi tu boleh strok kalau uruskan HRMIS ni...

Tapi sesuatu yang sangat menggembirakan gua bila HRMIS yang gua usahakan dari pagi tadi akhirnya berjaya dihantar untuk dinilai...
::Berjaya dihantar::

Rasanya macam nak celebrate gile-giler atas kejayaan gua settle HRMIS ni...


Labels: