City KaLah??

Haaa... Yang ni memang gua kesah... Pagi tadi terjaga dari tido terus gua capai bekberi... dengan mata yang bukak separuh gua cari browser... klik kat bookmark... klik kat livescore... then... senyum... dalam hati "power jugak abang-abang celsi ni"...

Gua klik lagi tengok sape pulak yang score... wow... Balotelli lagi... minit ke 2 celsi dah bolos... seronok la kjap budak-budak siti ni.. tapi tu la kan... menang dengan Man Utd tak bermakna korang tu bagus sangat okeh... peringatan kepada Basel FC jugak... (bongok punya Basel...)

Tapi sebenarnya seronok layan bola ni... lebih-lebih lagi layan game team yang baru nak naik... jangan buat perangai macam mamat kat bawah ni dah laa... baru dapat 1 point tapi celebrate macam dah menang cup... macam haroom...


video

Labels: ,