Kelab Abah-abah Sengal

kahkahkah... kali ni gua memang tak tahan tengok video ni... memang tak boleh blah... teringin rasanya nak joint kelab abah-abah sengal ni... kahkahkah... ada 5 game dalam video ni...
Game pertama gua rasa Akiff tak boleh menang kot... susah sikit laa... asyik tumbang jer... game kedua pun susah nak menang... game ketiga no komen... ikut cuaca sebenarnya... hehehe... game keempat ok kot... tapi gua paling suka game kelima... itu jer peluang gua nak menang sukan ni... kahkahkah...

Sesiapa yang berminat nak joint sukan ni boleh follow blog gua... nanti gua anjurkan.. kahkahkah...

video

Labels: ,